Η επόμενη εκδήλωση ημερολόγιο εκδηλώσεων

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 
Γενικοί όροι χρήσης

 Η εταιρεία Εκδόσεις Γαβριηλίδης δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.gavrielidesbooks.gr, με σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών, στους τίτλους που εκδίδει ή εμπορεύεται η εταιρεία. Το υλικό που υπάρχει στις ιστοσελίδες (φωτογραφίες, κείμενα) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδοτικού οίκου και μπορούν να χρησιμοποιούνται από τρίτους, μόνον όταν είναι εμφανής η πηγή προέλευσης.

Η εταιρεία Εκδόσεις Γαβριηλίδης παρέχει στους επισκέπτες του δικτυακού τόπου, υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Εφόσον ο επισκέπτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική αγορά τότε θα του ζητηθεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του gavrielidesbooks.gr για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς μέσω internet. Τότε ο επισκέπτης - χρήστης της σελίδας συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης στις σχετικές αιτήσεις.

Ο εκδοτικός οίκος Γαβριηλίδης είναι υποχρεωμένος να συμμορφώνεται προς την απόφαση Ζ1-496/2000 για τις πωλήσεις από απόσταση και τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών. Έτσι, ο εκδοτικός οίκος Γαβριηλίδης υποχρεούται να ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες του σχετικά με:

  • Τα χαρακτηριστικά του αγαθού (βιβλίο- περιοδικό – μουσικό CD),
  • Την τιμή,
  • Τις δαπάνες μεταφοράς,
  • Τον φόρο προστιθέμενης αξίας εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή,
  • Τον τρόπο πληρωμής,
  • Τον τρόπο παράδοσης και εκτέλεσης,
  • Το δικαίωμα υπαναχώρησης.

 

Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες του εκδοτικού οίκου Γαβριηλίδης δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISPs) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.

Τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του εκδοτικού οίκου Γαβριηλίδης λαμβάνει εθελοντικά με την εγγραφή του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του οίκου και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Ο εκδοτικός οίκος Γαβριηλίδης διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης των εκδόσεων Γαβριηλίδης, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του εκδοτικού οίκου Γαβριηλίδης και του επισκέπτη-χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.


Τρόποι πληρωμής
 Πιστωτική /χρεωστική κάρτα Visa & MasterCard

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Κατά την διαδικασία πληρωμής θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Εμπορικής Τράπεζας, με την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια (SSL 128-bit). Μέσω του Vpos της Εμπορικής Τράπεζας παρέχεται εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών από τις: Verisign, Microsoft, Visa International και MasterCard Europay. Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και κανένας κωδικός δεν αποθηκεύεται στον server του gavrielidesbooks.gr εξασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλειά σας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής. Αφού κατατεθεί το ακριβές ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μπορείτε να μας στείλετε τον αριθμό συναλλαγής στο info@gavrielidesbooks.gr και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

 

1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος :  IBAN: GR52 0110 1510 0000 1514 7074 866 (BIC: ETHNGRAA)

2. Εμπορική Τράπεζα :                  IBAN: GR32 0120 0010 0000 0008 8156 978 (BIC: EMPOGRAA)

 

Αντικαταβολή

 

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα παραλάβετε την παραγγελία σας με ΕΛΤΑ ή Courier και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παράδοσης.

 

Πληροφορίες Πληρωμών για Χώρες εκτός Ελλάδος

Για αγορές εκτός Ελλάδος η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας Visa ή masterCard, όπως περιγράφεται παραπάνω.

 

Αποστολής Προϊόντων εντός Ελλάδας

 Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως 1-4 εργάσιμες μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου ή courier και η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη. Αναλυτικά:

Για παραγγελίες άνω των 30,00€ η αποστολή γίνεται δωρεάν με courier ή ταχυδρομείο.

Για παραγγελίες κάτω των 30,00€ η χρέωση είναι ανάλογη των κιλών. Ειδικότερα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 3,00€ ενώ για άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι 4,00€, ενώ σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50€.

 

Αποστολής Προϊόντων στο εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μόνο με το ταχυδρομείο και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Οι αποστολές εντός ευρωπαϊκής ένωσης (EU), επιβαρύνονται με 10,00€, ενώ εκτός ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος είναι 20,00€ Όλες οι επιβαρύνσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν κατά την παράδοση του προϊόντος, αυτό έχει καταστραφεί ή αλλοιωθεί στην διαδικασία της μεταφοράς.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων από παραγγελία εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της και στέλνοντας email στο info@gavrielidesbooks.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Θοδωρής Καλλιφατίδης
Τιμάνδρα Τιμάνδρα
Κωνσταντίνος Θεοτόκης
Κορφιάτικες Ιστορίες Κορφιάτικες Ιστορίες
Κώστας Ταχτσής
Το τρίτο στεφάνι Το τρίτο στεφάνι
Χριστίνα Ντούβρη
Συμφωνία Κολάσεων Συμφωνία Κολάσεων
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης
Το πικρό Το πικρό
Θωμάς Σίδερης
Τα τρένα της σιωπής Τα τρένα της σιωπής
Wilhelm Busch
Το Όνειρο του Εδουάρδου Το Όνειρο του Εδουάρδου
Γιώργος - Ίκαρος Μπαμπασάκης
Ίχνη και χνότα Ίχνη και χνότα
Εσμεράλδα Γκέκα
Παράδοξος ύπνος Παράδοξος ύπνος
Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και τις νέες κυκλοφορίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας και πατήστε <εγγραφή>