ΚΑΤΑΛΟΓΟΣΗ επόμενη εκδήλωση ημερολόγιο εκδηλώσεων

Τίτλοι τέλους


Ο επίλογος
Αστυνομική λογοτεχνία
2014
ISBN: 978-960-576-146-2

Λ.Τ.15,00 €
Τίτλοι τέλους     
συγγραφέας : Μάρκαρης Πέτρος
σειρά: Ελληνική πεζογραφία

σελ. 296
διαστ. 14,5Χ20,5  
1η έκδοση
Κυκλοφορεί
τιμή αγοράς με ΦΠΑ: 15,90 €
τμχ:  
Προσθήκη στο καλάθι
Add to basket
 
 
Περιγραφή
Ένας Έλληνας από τη Γερμανία, ο Αντρέας Μακρίδης, αυτοκτονεί στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία δεν έχει αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, δύο μέρες μετά, η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα παίρνει ένα σημείωμα, το οποίο ισχυρίζεται πως ο Μακρίδης δολοφονήθηκε. Το σημείωμα υπογράφουν «οι Έλληνες του '50». Στην αρχή όλοι το θεωρούν ως ένα κακόγουστο αστείο, εκτός από τον αστυνόμο Χαρίτο. Όταν «οι Έλληνες του '50» αρχίζουν να δολοφονούν, τότε οι υποψίες του Χαρίτου επαληθεύονται. Ποιοι είναι αυτοί «οι Έλληνες του '50», που σήμερα θα πρέπει να κοντεύουν τα ενενήντα? Ο Χαρίτος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο σε μια Αθήνα υπό κατάρρευση, ενώ την ίδια στιγμή, η Κατερίνα, η κόρη του, δέχεται επίθεση των χρυσαυγιτών, που τη στέλνει στο νοσοκομείο. Το Τίτλοι Τέλους είναι ο επίλογος της «Τριλογίας της Κρίσεως».

 
 

 
  

Σχόλια  (1)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 4 Απρ 2016, 13:52
κ. Μάρκαρη τα βιβλία σας με ήρωα τον αστυνόμο Κώστα Χαρίτο μου άρεσαν πάρα πολύ. Ελπίζω να συνεχίζετε να ακούτε τις φωνές του Χαρίτου όπως είπατε στην εκπομπή του HISTORI CHANEL "Συγγραφείς'' και να γράψετε πάλι. Περιττό να σας πω ότι τα βιβλία σας τα έχω διαβάσει πολλές φορές επειδή μου αρέσουν. Εχω διαβάσει και άλλα αστυνομικά ξένων και δικών μας συγγραφέων, αλλά τα δικά σας είναι απλά καταπληκτικά. Δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη. Ολα εξηγούνται. Και μου αρέσουν γιατί δεν επικεντρώνεστε μόνο στην υπηρεσία και τα εγκλήματα αλλά και στην οικογένεια. Συνεχίστε να τον ακούτε. Είμαι σίγουρη ότι έχει ακόμη πολλά να σας πει και εσείς να τα γράψετε. Εμείς θα τα απολαύσουμε.


Αφήστε το σχόλιό σας
Όνομα (δημοσιεύεται)
email (ΔΕΝ δημοσιεύεται)
Σχόλιο


Τα σχόλια αναρτώνται εφ' όσον αφορούν κριτικές στα βιβλία και όχι σε πρόσωπα και πληρούν τους κανόνες δεοντολογίας


Οι τελευταίες εκδόσεις στην ίδια σειράΒιβλία του συγγραφέα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Johann Wolfgang Goethe
Φάουστ Φάουστ
Καρολίνα Ναχμούλη - Γαβριηλίδου
Block 25 Block 25
Μολιέρος (Ζαν-Μπατίστ Ποκλέν)
Ταρτούφος ή ο απατεώνας Ταρτούφος ή ο απατεώνας
Samuel Beckett
Τρεις διάλογοι Τρεις διάλογοι
Samuel Beckett
Η τελευταία τριλογία Η τελευταία τριλογία
Ράινερ Μαρία Ρίλκε
Γράμματα σ' έναν νέο ζωγράφο/ Σαράντα εικόνες του Μπαλτίς (Μετάφραση-σημειώσεις-επίμετρο: Ανδρέας Νεοφυτίδης) Γράμματα σ' έναν νέο ζωγράφο/ Σαράντα εικόνες του Μπαλτίς (Μετάφραση-σημειώσεις-επίμετρο: Ανδρέας Νεοφυτίδης)
Πέτρος Μάρκαρης
Offshore Offshore
Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και τις νέες κυκλοφορίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας και πατήστε <εγγραφή>